Nou blog de la Secció de Ciència i Tecnologia de l’Ateneu Barcelonès

Benvinguts i benvingudes al blog de la secció de Ciència i Tecnologia de l’Ateneu Barcelonès.

Estrenem blog! I en ell podreu trobar tota la informació dels actes organitzats per la secció des de l’any 2010. A més, trobareu actualitzacions i anuncis dels propers actes, així com vídeos, fotografies i cròniques.

Al llarg d’aquests anys, la secció ha organitzat conferències on s’han tractat temes de genètica i salut, matemàtiques i vida quotidiana o salut i societat; sense oblidar que la ciència i la tecnologia estàn també presents en les arts visuals, com el cinema, la il·lustració, la fotografia o el disseny. L’actualitat científica també ha tingut un lloc rellevant en els actes de la secció: la repressió que han viscut i viuen alguns científics actualment i la problemàtica de les polítiques científiques a Espanya i Europa han sigut també tractats a l’Ateneu. I no podem oblidar els protagonistes de la ciència, els científics i científiques, alguns dels quals són autèntics aventurers i s’enfronten a situacions d’extrema dificultat. Totes aquestes històries les trobareu recollides en aquest blog.

La secció ha organitzat multitud de cicles de xerrades, tallers i fins i tot monòlegs científics, que no haurien estat possibles sense la participació dels magnífics ponents amb què hem comptat, i la col·laboració en la co-organització o coordinació d’altres socis de l’Ateneu, l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), el Centre d’Història de la Ciència (CEHIC), l’Espai Mandarina (La Mandarina de Newton), l’Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, l’organització europea Euroscience o l’Obra Social “La Caixa”. A més, volem agraïr a la Federació Catalana de Persones Sordes (FESOCA) la interpretació en llengua de signes d’algunes de les conferències organitzades.

Esperem que gaudiu del blog i de les activiats que s’organitzen des de la secció.

Gràcies per seguir-nos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s